چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه ها و مشاغل خانگی
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدشده در کارگاه ها و مشاغل خانگی توسط مسیولان فنی صورت گرفته و نمونه محصولات تولیدی باید به تایید آزمایشگاه برسد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری تیکسر، مهدی انصاری در خصوص فراورده های غذایی که به صورت کارگاهی و یا مشاغل خانگی تولید می شوند، اظهار کرد: تمام کارگاه های فعال در این حوزه زیر نظر مسیول فنی هستند که وظیفه نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه های مورد تایید سازمان غذا و دارو را بر عهده دارند.
وی افزود: در صورتی که نتایج آزمایش محصولات غذایی تولیدی در کارگاه ها نامنطبق باشد بر اساس ضوابط خاص باید از بازار جمع آوری شود.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی به دلیل جلوگیری از بالارفتن مخارج تولید برای چند تولیدی یک مسیول فنی نظارت داشته و وظیفه نمونه برداری و ارسال آن به آزمایشگاه را بر عهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات تولیدی صنعتی باتوجه به سخت گیری های صورت گرفته قابل قبول تر است، عنوان کرد: الزاماتی که در واحدهای صنعتی رعایت می شود با تولیدات کارگاهی و مشاغل خانگی قابل قیاس نیست؛ اما نظارت ها بر مشاغل خانگی و کارگاهی نیز از طریق مسیول فنی پیگیری می شود.
انصاری با بیان اینکه تولیدات فراورده های غذایی در مشاغل خانگی تنوع بسیار زیادی دارد، گفت: کیفیت محصولات تولید شده در کارگاه ها و مشاغل خانگی به مسیولیت پذیری، آگاهی برای رعایت اصول تولید از نظر مواد اولیه و شرایط تولید، نکات بهداشتی، ایمنی، نحوه نگهداری و بسته بندی بستگی دارد که روی کیفیت محصول نهایی اثرگذار است، البته مسیول فنی نیز باید نظارت دقیقی بر این پروسه داشته باشد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه ها و مشاغل خانگی" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه ها و مشاغل خانگی"، کلیک کنید.