صنایع غذایی
- پزشکی
فرق ژلاتین با آگار آگار در چیست
خلاصه و مفید مطالعه کنید ژلاتین و آگار آگار هر دو در تهیه ژل و قوامدهی در مواد غذایی و صنعتی استفاده میشوند اما تفاوتهای مهمی دارند. ژلاتین یک پروتئین حیوانی است که از کلاژن به دست میآید و به…
- اقتصادی
معرفی دو دستگاه جدید برای خشک کردن مواد حساس به دما در صنایع غذایی و کشاورزی
پژوهشگران یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز با هدف تامین نیاز بخش تحقیق و توسعه کشور موفق به طراحی و ساخت دستگاه اسپری درایر(خشک کن پاششی) و دستگاه فریزدرایر(خشک کن انجمادی) شدهاند. مجتبی وطن آرا،…