کسب رتبه کشوری دانشکده مهارت دانشگاه آزاد شاهرود؛ ۸۰۰ مهارت آموز به بازار کار معرفی شدند
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از کسب رتبه دوم کشوری و رتبه نخست استانی دانشکده مهارت و کارآفرینی این واحد دانشگاهی در کسب درآمد های غیرشهریه ای خبر داد.
محمدحسین دیبایی بناب رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفت و گو خبرنگار خبرگزاری تیکسر از کسب رتبه دوم کشوری و رتبه نخست استانی دانشکده مهارت و کارآفرینی این واحد دانشگاهی در کسب درآمد های غیرشهریه ای خبر داد و اضافه کرد: براساس گزارش سامانه «مشکات» که به تازگی منتشر شده و در آن درآمدزایی واحد های دانشگاهی مختلف را گزارش می دهد استان سمنان در رده دوم کشوری درآمد های غیرشهریه ای قرار دارد که در این میان واحد دانشگاهی شاهرود توانسته با اختلاف زیاد با واحد های دیگر در استان سمنان رتبه نخست و در کشور رتبه دوم را در این زمینه کسب کند.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با اشاره به اینکه برنامه هایی داریم که این رتبه را ارتقا بخشیم ادامه داد: بیشتر درآمد هایی که در بخش غیرشهریه ای از طریق دانشکده مهارت کسب شده از طریق دوره های کوتاه مدت کاربردی و مهارتی بوده و برنامه آینده ما توسعه این دوره هاست و اینکه رشته ها و دوره های مختلفی را در این کار دخیل کنیم و دوره های ضمن خدمت دستگاه های اجرایی سازمان های دولتی و غیردولتی را نیز به دوره ها اضافه کنیم و در آموزش آنان مشارکت داشته باشیم.
دیبایی بناب متذکر شد: دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در این واحد دانشگاهی تشکیل شده بود اما فعالیت درخوری نداشت و از اسفند سال گذشته به صورت جدی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی یادآور شد: در این راه بالغ بر ۸۰۰ مهارت آموز در دوره های خود داشتیم که دوره های آنها برگزار و گواهینامه هایشان صادر شد و حتی بازخوردی که از این افراد گرفتیم عده ای از آنها توانستند با این گواهینامه و مهارت آموزی وارد بازار کار شوند.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تأکید کرد: توانسته ایم با حمایت های رئیس دانشگاه و دیگر کارکنان واحد قدم های خوبی را در دانشکده مهارت برداریم و فعالیت های مثمرثمری انجام گیرد تا نام دانشکده مهارت هرچه بیشتر با عمل درآمیخته شود.
دیبایی بناب با بیان اینکه مهارت آموزی در دنیا در حال گسترش است و حتی می بینیم که دانشکده فنی حرفه ای نام خود را به دانشکده مهارت تغییر داده است ادامه داد: این نشان دهنده اهمیت مهارت و نگاه حاکمیت به این مقوله است چراکه موجب اشتغال و تولید ملی می شود که حضرت آقا نیز بر آن تأکید دارند. سال های گذشته در اکثر واحد های دانشگاهی شاهد افت دانشجو بوده ایم اما اگر به مؤسسات آموزش عالی فنی و حرفه ای نگاهی بیندازیم می بینیم که اقبال مردم به این مؤسسات بیشتر شده که در این رابطه می توانیم موازی با جذب دانشجو در رشته های تئوری و آکادمیک رشته های عملی و مهارتی را نیز گسترش دهیم و شعار «هر دانشجو یک مهارت یک تخصص» را تحقق بخشیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کسب رتبه کشوری دانشکده مهارت دانشگاه آزاد شاهرود؛ ۸۰۰ مهارت آموز به بازار کار معرفی شدند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کسب رتبه کشوری دانشکده مهارت دانشگاه آزاد شاهرود؛ ۸۰۰ مهارت آموز به بازار کار معرفی شدند"، کلیک کنید.