طراحی و ساخت برج های تقطیر توسط یک شرکت دانش بنیان

برای نخستین بار بومی سازی شد؛

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: ساخت برج های تقطیر با سینی های مخروطی چرخان در انحصار شرکت های ایتالیایی بود که برای نخستین بار توسط این شرکت بومی سازی شد.

محمدتقی اکبری مدیرعامل و موسس یک شرکت دانش بنیان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری تیکسر در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد: تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال 1393 گواهینامه دانش بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال 1395موفق به راه اندازی خط تولید اسانس های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود: طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت های این شرکت است. برج های تقطیر با سینی های مخروطی چرخان (scc) به طور پیوسته کار می کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد: ساخت این گونه از برج ها در انحصار شرکت های ایتالیایی بود که برای نخستین بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال 1400 خط تولید لیمونن را برای نخستین بار با ظرفیت روزانه 100 کیلوگرم در این شرکت راه اندازی و تجاری سازی کردیم.

مدیرعامل و موسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر گفت: عصاره گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد: دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بینان با بیان اینکه مهم ترین مانع در تجاری سازی سرمایه ثابت و هزینه های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد: شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد: برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع بخشی به روش های تامین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده آنان هستیم.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طراحی و ساخت برج های تقطیر توسط یک شرکت دانش بنیان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طراحی و ساخت برج های تقطیر توسط یک شرکت دانش بنیان"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه