بی اطلاعی بسیاری از دیابتی ها از بیماری خود / ضرورت اطلاع رسانی درباره دیابت

بی‌اطلاعی بسیاری از دیابتی‌ها از بیماری خود / ضرورت اطلاع‌رسانی درباره دیابت

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به شیوع دیابت در دنیا و بی اطلاعی برخی افراد از بیماری خود گفت: متاسفانه تعداد افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند یا در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و شناسایی نمی شوند بسیار زیاد است؛ بنابراین اطلاع رسانی درباره دیابت از اهمیت فراوانی برخوردار است.

به گزارش تیکسر دکتر علیرضا رئیسی در آیین افتتاحیه همایش «تازه های دیابت» که صبح امروز شنبه ۱۹ آبان ماه برگزار شد اظهار کرد: توجه به بیماری های غیرواگیر از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار است. کشورهایی که به بیماری های غیرواگیر توجه کرده اند میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نیز در این کشورها کمتر بود و افرادی که به بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی عروقی و دیابت مبتلا بودند به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دادند.

وی ادامه داد: توجه به بیماری های غیرواگیر از اهمیت فراوانی برخوردار است. من بر این باور هستم که توجه به بیماری های غیرواگیر به معنای واکسیناسیون در برابر بیماری های واگیردار است. اگر بیماری های غیر واگیر را کنترل کنیم در برابر بیماری های واگیردار می توانیم میزان آسیب پذیری را کنترل کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه مطالعه ای در ارتباط با بیماری های غیرواگیر در سال ۲۰۲۱ انجام شده تصریح کرد: نتایج این مطالعه بیانگر این است که از یک نفر از هر ۱۰ نفر در جهان به بیماری دیابت مبتلا است و همچنین یک نفر از هر ۱۸ نفر «اختلال قند ناشتا» “IFG” دارد.

رییسی با اشاره به نتایج مطالعه سال ۲۰۲۱ اظهار کرد: یک نفر از هر ۲ نفری که در معرض ابتلا به دیابت هستند یا به این بیماری مبتلا شده اند تشخیص داده نشده اند. متاسفانه تعداد افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند یا در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و شناسایی نمی شوند بسیار زیاد است. با توجه به این شرایط اطلاع رسانی درباره دیابت از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به طور مثال برخی افراد اظهار می کنند که میزان قند خون ناشتای آنها ۱۲۰ است و با مصرف توت خشک می توانند قند خون خود را کنترل کنند اما پس از مدتی و با انجام یک تست قند خون با عدد بیشتری مواجه می شوند.

وی با بیان اینکه سه چهارم مبتلایان به دیابت در منطقه خاورمیانه حضور دارند افزود: تعداد مبتلایان به دیابت که در منطقه خاورمیانه حضور دارند بسیار زیاد است و می بایست به آن توجه کرد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه شاخص های متعددی برای شاخص های توسعه ای در نظر گرفته شده افزود: ریسک فاکتورها مانند میزان استعمال دخانیات بیماری های قلبی عروقی دیابت و فشارخون از جمله مواردی هستند که برای بررسی شاخص های توسعه ای مورد بررسی قرار می گیرند. کاهش میزان ریسک فاکتورها به عنوان شاخص های توسعه در نظر گرفته شده اما این موضوع برای دیابت لحاظ نشده است؛ بلکه ثابت ماندن نرخ شیوع این بیماری به عنوان شاخص توسعه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه شیوع و بروز بیماری دیابت غیرقابل کنترل است افزود: سازمان جهانی بهداشت بر این باور است که اگر کشورها بتوانند میزان بروز بیماری دیابت را کنترل کنند به کار بزرگی دست زده اند.

ادامه دارد…

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بی اطلاعی بسیاری از دیابتی ها از بیماری خود / ضرورت اطلاع رسانی درباره دیابت" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بی اطلاعی بسیاری از دیابتی ها از بیماری خود / ضرورت اطلاع رسانی درباره دیابت"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه